fbpx

Termenii si Conditiile

Termenii si Conditiile Flori Deosebite

Ultima modificare: 07 iunie 2018

 

Bun venit la Flori Deosebite!

Iti multumim pentru utilizarea site-ului nostru („Serviciile”). Produsele si Serviciile sunt oferite de S.C. Flori Deosebite SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Christian Tell nr. 3, 030167, Pta Amzei.

Te rugam sa citesti cu atentie. Prin utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord cu prezentii Termeni si Conditii.

 

Termeni si conditii

Funizor: S.C. Flori Deosebite SRL

Beneficiar: orice persoana juridica care a plasat o comanda prin site sau telefon de produse de la noi.

Utilizator: orice persoana fizica care utilizeaza site-ul nostru in nume propriu sau in calitate de reprezentant al unei persoane juridice sau institutii publice.

Client: orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani sau orice persoana juridica cu sediul in Romania sau in alta tara, care a achizitionat produse si/sau servicii de la Furnizor.

Servicii: orice optiune a site-ului, produs sau serviciu listat pe site, inclusiv cele mentionate in e-mail-ul de solicitare a ofertei, care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor, Beneficiarului ca urmare a Contractului incheiat.

Site: pagina web gazduita la adresa: www.florideosebite.ro

Comentariu: apreciere sau obervatie exprimata intentionat prin intermediul formularului dedicat din cadrul fiecarui articol.

Testimoniale: recenzie sau apreciere a unui client cu privire la serviciile prestate sau produsele livrate, exprimata prin intermediul platformelor Facebook sau Google Maps, precum si transmise pe e-mail avand acordul prealabil pentru publicare.

Formular: set de campuri de colectare de informatii (asemanator chestionarului) cu un scop definit: contact, solicitare/transmitere oferta, propunere colaborare, multumire si asa mai departe.

Contract: angajament asumat de ambele parti in forma scrisa

Putem sa modificam prezentii Termeni si Conditii care se aplica unui Produselor si Serviciilor, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al portofoliului nostru de Produse si Servicii.

Consulta periodic Termenii si Conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si Conditii.

Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum paisprezece zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra in vigoare imediat.

Daca nu esti de acord cu modificarile aduse Termenilor si Conditiilor aferente unui Produs sau Serviciu, iti sugeram sa intrerupi utilizarea lui.

Daca nu respecti prezentii Termeni si Conditii si noi nu luam masuri imediate, nu inseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si Conditiilor.

Pentru informatii despre modul in care puteti sa contactati Casa de Comert Dona accesati pagina noastra de contact.

 

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie sa respectati politica de confidentialitate (cum prelucram datele cu caracter personal) precum si prezentii Temenii si Conditii de Utilizare ale site-ului.

Nu utilizati Produsele sau Serviciile in mod necorespunzator. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform reglementarilor europene.

Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre tine daca nu respecti Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu-ti ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesezi.

Nu ai dreptul sa utilizezi continutul din cadrul Produselor si Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obti permisiunea scrisa din partea noastra. Prezentii Termeni si Conditii nu-ti acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor.

Nu copiati in totalitate sau in parte elemente constitutive, poze, texte sau codul sursa ale site-ului. Acestea sunt proprietatea S.C. Flori Deosebite SRL.

Putem examina continutul comentariilor pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. Insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupune ca il examinam.

In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre tine, putem sa-ti trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Poti renunta la unele dintre aceste comunicari, folosind link-ul pentru dezabonare de la finalul fiecarui e-mail, raspunzand printr-un e-mail in care soliciti expres acest lucru sau printr-o scrisoare expediata la adresa sediului social.

 

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate de la S.C. Flori Deosebite SRL explica modul in care tratam datele tale cu caracter personal si in care iti protejam confidentialitatea atunci cand utilizezi Serviciile noastre.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord ca S.C. Flori Deosebite SRL sa poata utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

 

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Poti renunta oricand la utilizarea Serviciilor noastre, insa ne va parea rau sa nu mai colaboram cu tine.

Consideram ca tu esti unicul proprietar al propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important.

 

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca iti va face placere sa le utilizezi. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatura cu Serviciile.

0
    0
    Cosul tau
    Your cart is emptyReturn to Shop